Seksuaalineuvontakoulutus (30 op)

14.5.2020 - 7.5.2021
Kymenlaakson kesäyliopisto, Hovioikeudenkatu 6, Kouvola

Seksuaalineuvontakoulutus antaa valmiudet seksologiseen asiakastyöhön sekä seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden kysymyksistä keskustelemiseen. Koulutuksen suorittaneet saavat oikeuden käyttää nimikettä seksuaalineuvoja. Koulutus täyttää Pohjoismaiset NACS-koulutuskriteerit ja sisältää auktorisointiin vaadittavat 16 tuntia työnohjausta sekä mentoroidun harjoittelun. Auktorisointikriteereistä lisätietoa löytyy Suomen seksologisen seuran sivuilta: http://seksologinenseura.fi/seksuaalineuvoja/

Lähiopetusjaksot: 14.-15.5., 17.-18.6., 6.-7.8., 10.-11.9., 15.-16.10.  ja 3.-4.12.2020 sekä 7.-8.1., 18.-19.2., 23.-24.3. ja 6.-7.5.2021 klo 9–16

Koulutukseen sisältyy yksi vierailupäivä Helsingissä.
 
Kohderyhmä: Koulutukseen voivat hakea sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen työntekijät sekä muiden soveltuvien alojen työntekijät. Jokainen hakemus arvioidaan erikseen.

Vastuukouluttaja: Seksuaaliterapeutti, aineenopettaja, työnohjaaja (koulutuksessa), Authorised Sexuality Educator and Sexual Health Promoter (NACS) Henriikka Sundell

Koulutuksessa vierailee seksologian alan asiantuntijoita.

Toteutus: Koulutus rakentuu 20 lähiopetuspäivästä (10 x 2 päivää), välijakson lukemistosta ja tehtävistä, käytännön harjoittelusta, lopputyöstä ja lähiopetuspäivien sisältämästä työnohjauksesta.

Koulutuksen painopisteet:
- opiskelijan oma prosessi (SAR-opinnot)           
- seksuaalineuvonnan periaatteet ja menetelmät   
- ajantasainen seksologinen tietoperusta
- seksuaali- ja ammattietiikka
- seksuaalioikeudet

Osallistumismaksu: 2.300 €   (Sisältää 16 tuntia auktorisointikelpoista työnohjausta. Laskutetaan erissä.)

Lisätiedot koulutuksesta ja opiskelijavalinnoista: henriikka.sundell@sexpo.fi, puh. 050 401 1088

Hakuaika päättyy 24.4.2020.

Hakuohjeet: Ilmoittaudu ensin Kymenlaakson kesäyliopiston nettisivujen kautta ja lähetä sen jälkeen hakemus sähköpostiosoitteella marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi. Laita hakemukseen yhteystietosi, koulutustaustasi sekä tietoa nykyisestä työstäsi. Kerro hakemuksessa myös mikä motivoi sinua hakemaan tähän koulutukseen ja miten tulet hyödyntämään seksuaalineuvonnan osaamista tulevaisuudessa.

Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen, kun hakuaika on päättynyt ja hakija on hyväksytty koulutukseen. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli osallistuja keskeyttää opintonsa, perimme kuitenkin koko maksun.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 24.4.2020 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot