Aistihavainnoista runoksi

26.5.2020 - 11.6.2020
Kymenlaakson kesäyliopisto, Laivurinkatu 7, Kotka

Aikataulu: Tiistai 26.5., torstai 28.5., tiistai 2.6., torstai 4.6., tiistai 9.6. ja torstai 11.6.2020 klo 17.00-19.30 (yht. 18 t)

Kohderyhmä: Kurssi sopii kaikille runoudesta kiinnostuneille, jotka haluavat päästä alkuun runouden kirjoittamisessa.

Kouluttaja: Runoilija, tietokirjailija Tommi Parkko

Kurssin vetäjä on runoilija, luovan kirjoittamisen opettaja ja tietokirjailija, joka on julkaissut neljä runokokoelmaa ja neljä tietokirjaa runoudesta.

Sisältö:  Havainnot ovat usein runouden perusainesta. Eri aistien välityksellä saadut havainnot jalostuvat runoilijan otteessa kuvallisiksi ilmauksiksi ja runoudeksi. Kurssilla harjoitellaan runojen työstämistä aistihavainnoista, luetaan tekstejä ja käydään keskustelua osallistujien teksteistä.

Osallistumismaksu 120 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 12.5.2020 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot