DiKATA: Teams - käytön perusteet

3.12.2019 klo. 17:00 - 18:00
Verkko-opinnot

Teams on Microsoft Office 365 -alustan työkalu, joka kasaa yhteen kaikki tehokkaan tiimityön vaatimat komponentit modernilla tavalla. Sovelluksen avulla viestit organisaatiosi sisällä ja ulkopuolella, missä ja milloin vain. Teams:sta on saatavilla niin kattavampia maksullisia versioita, kuin ilmainenkin versio. Niinpä voit valita juuri sinun ryhmällesi sopivimman vaihtoehdon.

Teams työkalulla voit luoda monia eri ryhmiä, joiden kesken voit käydä keskusteluja, jakaa ja muokata tiedostoja sisäänrakennettujen Office 365 -sovellusten, kuten Wordin, Powerpointin, Excelin ja Sharepointin avulla. Lisäksi voit tietenkin käydä myös kahdenkeskisiä keskusteluita ja jakaa tiedostoja valitsemiesi henkilöiden kanssa. Microsoft Teams:n avulla voit järjestää myös kokouksia. Voit isännöidä puhelin-, video-, ja verkkoneuvotteluita organisaatiosi sisällä tai ulkopuolella. Unohda vanhanaikaiset tietotyön toimintatavat ja nosta organisaatiosi tiimityöskentely tuottavammalle tasolle chat-pohjaisen Teams-työtilan avulla.

Koulutuksessa opetellaan käyttämään Microsoft Teams-alustaa osana organisaation viestintää. Koulutuksen kesto on 1,5 h ja sen aikana käydään läpi etäosallistuminen kokoukseen, sekä palavereihin. Lisäksi käydään läpi, kuinka luodaan tiimille sopivat kanavat ja tarvittavat välilehdet. Koulutus on suunnattu alustan hyötykäyttäjille, kuten esimerkiksi työyhteisöille. Teams-alustan avulla pääset eroon irrallisista sähköpostin liitteistä ja palavereista, sillä kaikki tiedot löytyvät yhdestä ja samasta paikasta. Alustalta löydät kaikki jakamasi tiedostot ja muistiot samasta paikasta, kaikkien ulottuvilta. Ota Teams käyttöön ja sukella tehokkaan tiimityön maailmaan!

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 26.11.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot