DiKATA: Sprintit tehokkaan projektityöskentelyn tukena

4.12.2019 klo. 16:30 - 18:00
Verkko-opinnot

Ketterä projektinhallintamalli pohjautuu ajatukseen, että kaikkea eri pyritä aikatauluttamaan tai määrittelemään etukäteen, vaan projektia tehdään 1-4 viikon pyrähdyksissä. Kunkin pyrähdyksen aikana on tarkoitus saada jotain näkyvää valmiiksi.

Ketterä malli sopii hyvin projekteihin, missä lopputulos tai reitti lopputulokseen ei ole täysin kirkas. Projektia rakennetaan kokeilleen ja oppien. Ketterä malli ei kuitenkaan ole päämäärätöntä puuhastelua: siihen liittyy tietyt työskentely- ja viestintätavat sekä työkalut.

Tässä webinaarissa käydään läpi perusteet ketterän projektimallin toteuttamisesta. Lisäksi webinaarissa tutustutaan maksuttomaan Trello-sovellukseen, jonka avulla ketterää projektia voi visuaalisesti hallita.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 27.11.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot