DiKATA: Informaatioergonomia - selätä digistressisi

10.12.2019 klo. 16:30 - 18:30
Verkko-opinnot

Informaatioergonomia tarkastelee tietotyön informaatiokuormitusta ja sen vaikutusta ihmisiin: työntekijän kognitiivisten kykyjen ja ympäröivän tietomäärän yhteensovittamista. Webinaarin aikana tunnistetaan informaatiokuormitusta ja digistressiä: mikä tällaista aiheuttaa ja mihin nämä johtavat. Saat vinkkejä digistressistä eroon pääsemiseksi kehittämällä informaatioergonomiaa käytännönläheisesti omassa työssäsi.

Informaatioergonomia on myös perinteisen työergonomian erikoisalue. Sitä kehittämällä ei hyödy vain yksittäinen työntekijä, vaan koko työyhteisö. Se vaikuttaa työhyvinvointiin, työn mielekkyyteen ja tuloksellisuuteen.

Sisältö – webinaari 2h:
Digistressi
Mistä johtuu
Mihin johtaa
Informaatioergonomia
Merkitys, tarkoitus ja tavoitteet
Hyödyt
Ratkaisuita

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 3.12.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot