DiKATA: Microsoft Swayn avulla näyttäviä esityksiä

12.12.2019 klo. 17:00 - 18:30
Verkko-opinnot

Tämä koulutus on sinulle, joka haluat vaihtelua ainaisiin PowerPoint-kalvoihin. Swayn avulla luot näyttäviä ja hieman erilaisia esityksiä helposti ilman asennettavia ohjelmia.Sway on ilmainen Microsoftin Office 365 -palveluun kuuluva esitysohjelma, jolla saa tehtyä helposti näyttäviä esityksiä palavereihin ja esitelmiin. Koulutukseen tarvitset ilmaisen Microsoft-tilin.
 
Koulutuksessa käydään läpi vaihe vaiheelta Swayn idea, luominen ja erilaiset hyödyntämismahdollisuudet. Videot, upotetut elementit ja kuvapinot tekevät esityksestä paitsi näyttävän, myös yleisöä osallistavan. Näitä voit harjoitella koulutuksen yhteydessä. Swayn ideaan pääset tutustumaan oheisesta linkistä: bit.ly/mobiili19

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 5.12.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot