Seksuaaliterapiakoulutus (30 op)

20.8.2020 - 18.6.2021
Kymenlaakson kesäyliopisto, Hovioikeudenkatu 6, Kouvola

Seksuaaliterapiakoulutus syventää seksologian tietoperustaa ja tarjoaa työkaluja vastuullisen ja monipuolisen asiakastyön tekemiseen seksuaalisuuden teemojen parissa. Koulutuksen suorittaneet saavat oikeuden käyttää nimikettä seksuaaliterapeutti.

Ennen seksuaaliterapiakoulutuksen käynnistymistä tulee hakijalla olla suoritettuna seksuaalineuvontakoulutus (30 op). Seksuaalineuvontakoulutuksessa opiskelevat voivat hakea seksuaaliterapiakoulutukseen, kunhan koulutus on hyväksytysti suoritettu seksuaaliterapiakoulutuksen alkaessa.

Koulutus täyttää pohjoismaiset NACS-koulutuskriteerit. Mikäli olet kiinnostunut pohjoismaisesta auktorisoinnista, tutustu Suomen seksologisen seuran tietoihin.

Lähiopetusjaksot: 20.-21.8., 24.-25.9., 29.-30.10., 10.-11.12.2020, 21.-22.1., 25.-26.2., 25.-26.3., 22.-23.4., 20.-21.5., 17.-18.6.2021 klo 9-16

Kohderyhmä: Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen sekä muiden soveltuvien alojen ammattilaiset. Jokainen hakemus arvioidaan erikseen.

Kouluttajat: Koulutuksen vastuuopettajana toimii seksuaaliterapeutti, kliininen seksologi (NACS), Authorised Sexuality Educator and Sexual Health Promoter (NACS) Tiina Vilponen. Koulutuksessa vierailee Sexpon ja Ihmissuhdeterapiakeskuksen asiantuntijoita.

Toteutus: Koulutuksen voi suorittaa työn ohessa. Koulutus rakentuu 20 lähiopetuspäivästä (10 x 2 päivää), välijakson lukemistosta ja tehtävistä, käytännön harjoittelusta, lopputyöstä ja lähiopetuspäivien sisältämästä työnohjauksesta. Koulutus sisältää opintovierailun Helsinkiin.

Koulutuksen aikana opiskelijalla tulee olla mahdollisuus asiakastyön tekemiseen vähintään yhden asiakasprosessin ajan. Koulutus sisältää NACS-kelpoista työnohjausta asiakastyön ja oman prosessin tueksi.

Koulutuksen painopisteet:
- Opiskelijan oma prosessi
- Ammattietiikka
- Työnohjaus
- Seksologisen terapiatyön teoreettiset viitekehykset
- Seksologisen terapiatyön käytännön menetelmät
- Seksologisen terapiatyön harjoittelu


Osallistumismaksu 2990 €. (Laskutetaan erissä.)

Hakuaika päättyy: 1.8.2020

Hakuohjeet: Ilmoittaudu ensin Kymenlaakson kesäyliopiston nettisivujen kautta ja lähetä sen jälkeen hakemus sähköpostiosoitteella marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi. Laita hakemukseen yhteystietosi, koulutustaustasi sekä tietoa työstäsi/opinnoistasi. Kerro hakemuksessa myös mikä motivoi sinua hakemaan tähän koulutukseen.

Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen, kun hakuaika on päättynyt ja hakija on hyväksytty koulutukseen. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli osallistuja keskeyttää koulutuksen, hänen on kuitenkin maksettava koko maksu. Poikkeuksena lääkärintodistuksella todennettu sairastuminen, joka estää koulutukseen osallistumisen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 1.8.2020 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot