Sosiaalisesti kestävää
Kymenlaaksoa tekemässä

4 | 11 | 2020

  • Etusivu
  • Sosiaalialan koulutus- kehittämispäivä 4.11.

Sosiaalisesti kestävää Kymenlaaksoa tekemässä

SOSIAALIALAN KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPÄIVÄ 4.11.2020

Webinaari

”Sosiaalisesti kestävää Kymenlaaksoa tekemässä” -koulutus- ja kehittämispäivä kokoaa sosiaalialan ammattilaisia ja opiskelijoita suuntaamaan yhdessä kohti tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia.

Pääpuhujat

Tuula Tiihonen

Tuula Tiihonen

Tuula Tiihonen, Sitran johtava uudistumiskykyasiantuntija herättelee meitä miettimään tulevaisuutta asiakasnäkökulmasta teemalla "Asiakaskokemus kunniaan - miten kehittää sosiaalipalveluita!"

"Tuula on poikkitieteilijä ja uuden etsijä, jolta kannattaa kysyä miltä tulevaisuuden terveys- ja hyvinvointipalvelut näyttävät, mitä valinnanvapaus tarkoittaa ihmisille ja miten vaikuttavuutta voidaan lisätä terveyspalveluissa."(Sitra)

Tutustu Tuulaan Sitran sivuilla.

Kuva: Sitra

Arto O. Salonen

Arto O. Salonen

Arto Salonen, Itä-Suomen yliopiston apulaisprofessori, kestävän tulevaisuuden asiantuntija suuntaa seminaarissa ajatuksemme tulevaisuuteen ja sen tekemiseen.

"Tulevaisuutta voidaan tehdä. Ihmisen täyteen mittaan kohottautuminen ja yhden planeetan rajoihin asettuvat yhteiskunnalliset kestävyyspyrkimykset ovat mahdollisia yhdistää, kun jokapäiväisen elämän painopiste siirtyy runsaisiin ja ehtymättömiin hyvän elämän lähteisiin...." (artosalonen.com)

Tutustu Arton julkaisuihin ja tutkimuksiin.

Kuva: Arto O. Salonen

 

Mukana myös

PIIA KLEIMOLA Kymenlaakson hyvinvointia kulttuurista -verkostosta kertomassa miten kulttuurilla voidaan edistää hyvinvointia. Kulttuurihyvinvoinnilla tarkoitetaan kulttuurin ja taiteen mahdollisuuksia edistää terveyttä ja hyvinvointia. Kulttuuri edistää yhteisöllisyyttä, ehkäisee yksinäisyyttä ja syrjäytymistä, antaa virikkeitä, tuo mielekkyyttä elämään, tukee mielenterveyttä sekä ylläpitää aktiivisuutta ja toimintakykyä. Lue lisää sivulta "Päivässä mukana"

Vuorovaikutteiset työpajat

Työpajoissa keskustellaan mm. Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishankkeessa tehdyn tutkimusperustaisen kehittämistyön teemoista.

Tapahtuman kohderyhmä

Koulutus- ja kehittämispäivä on suunnattu Kymenlaaksossa sosiaalialan parissa työskenteleville ammattilaisille sekä alan opiskelijoille ja opettajille.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestää Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishanke (ESR) loppuseminaarinaan, toteuttajina Itä-Suomen yliopisto ja Kymenlaakson kesäyliopisto. Koulutus- ja kehittämispäivän suunnittelussa ovat olleet lisäksi mukana Kymsote, Socom ja Xamk.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika päättyi 1.11.2020. 

Laita viestiä, mikäli et ehtinyt ilmoittautua ja haluat osallistua tapahtumaan.

Tiedustelut

Projektikoordinaattori
Jaana Lauhkonen-Teräväinen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 044 747 8518

Kymenlaakson kesäyliopisto/ Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishanke

Päivitetty 3.11.2020

Itasuomenyliopisto
Kymenlaaksonkesayliopisto
Kymenlaaksonliitto
Kymsote
Eksote
Ely
Vipu
Sora

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa