placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Saavutettavuusseloste

12.12.2019

Saavutettavuusseloste
Kymenlaakson kesäyliopisto pyrkii takaamaan verkkosivustojensa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain ja EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi-verkkosivustoa.

Vaatimustenmukaisuus
Kymenlaakson kesäyliopiston verkkosivusto vastaa pääosin osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoa A.

Ei-saavutettava sisältö
Kymenlaakson kesäyliopiston tavoitteena on se, että verkkosivustolla ei ole ei-saavutettavia liitetiedostoja.

Saavutettavuusselosteen laatiminen
www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi verkkosivusto on julkaistu 17.12.2019. Tämä seloste on laadittu 12.12.2019. Seloste perustuu itsearvioon.

Palaute ja yhteystiedot
Kymenlaakson kesäyliopiston verkkosivuston saavutettavuudesta voi antaa palautetta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai puhelimitse 040 555 9094.

Saavutettavuuskantelu ja saavutettavuusselvityspyyntö
Mikäli saat saavutettavuuspalautteeseen epätyydyttävän vastauksen Kymenlaakson kesäyliopistolta tai et saa pyydettyä sisältöä saavutettavassa muodossa, voit tehdä sivustosta saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön. Suomessa saavutettavuutta valvoo Etelä-Suomen aluehallintovirasto (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivuilla on ohjeet ja osoitteet ilmoituksen tekemiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 0295 016 000 (vaihde)